خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 950

گلیسیرین

gly

نام لاتین : Glycerine - Glycerol

گلیسیرین و یا گلیسیرول مایعی است شربتی شکل، شیرین، شفاف، بی رنگ،  دارای بوی خفیف و جاذب رطوبت. گلیسیرین در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می‌سازد و در معرض هوا به آرامی رطوبت را جذب می‌کند. در حال حاضر فروش گلیسیرین دارویی و فروش گلیسیرین خوراکی در شرکت نوین سپهر سانیار وارد کننده گلیسیرین دارویی و واردکننده گلیسیرین خوراکی صورت می پذیرد که برای دریافت قیمت گلیسیرین دارویی و قیمت گلیسیرین خوراکی و گلیسیرین بهداشتی میتوانید با واحد بازرگانی شرکت نوین سپهر سانیار فروشنده گلیسیرین دارویی و فروشنده گلیسیرین خوراکی و گلیسیرین بهداشتی تماس حاصل فرمایید. شایان ذکر است برند گلیسیرین دارویی و برند گلیسیرین خوراکی کی ال کی مالزی می باشد.

کاربرد گلیسیرین بهداشتی/دارویی

1کاربرد گلیسیرین دارویی یا فارما گرید در صنعت دارو سازی : از گلیسیرین دارویی خالص در داروسازی استفاده می شود. گلیسیرین بهداشتی برای افزایش نرم کنندگی و به عنوان روان کننده و مرطوب کننده بکار میرود. گلیسیرین در رده درمانی عوامل موضعی پوستی قرار دارد و اشکال دارویی آن لوسیون و شیاف است.
گلیسیرین دارویی به صورت شیاف به عنوان ملین هیپراسموتیک و نرم کننده برای پیشگیری از یبوست استفاده می گردد.

2کاربرد گلیسیرین در آرایشی و بهداشتی : از گلیسیرین بهداشتی برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون گلیسیرین بهداشتی حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند. گلیسیرین بهداشتی برای تهیه لوسیونهای بدن و کرمهای صورت به کار می‌رود زیرا رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد.
چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت هوا است با استفاده از صابونهای گلیسیرینه پوست دست خشک نمی‌شود. گلیسیرین بهداشتی به عنوان حلال، نرم کننده، روان کننده، یکدست کننده در کرم های صورت، صابون ها، شامپو بدن، شامپوهای نرم کننده مایع دستشویی خمیر دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

3کاربرد گلیسیرین خوراکی در صنعت غذایی : گلیسیرین یک الکل سه ظرفیتی می باشد که پایه اساس فرمول چربیها می باشد و در صنایع غذایی و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار میگیرد. گلیسیرین بعنوان امولسیفایر، روان کننده و اصلاح کننده بافت (بهبود دهنده بافت) به کار می رود و باعث نرمی بافت شده و به دلیل جذب رطوبت موجب حفظ کیفیت بافت کیک می گردد. مصرف گلیسیرین بیشتر از مقدار مورد نیاز برای کیک باعث می شود اثر مورد نظر را نداشته باشد.

سایر کاربردهای گلیسیرین

گلیسیرین در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین و TNT، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جکهای هیدرولیکی،  پلی اتر پلی اولها  و صنایع دیگر مانند کاغذ سازی و ... استفاده می‌شود.
این شرکت تامین کننده گلیسیرین USP گرید و یا گلیسیرین فارما گرید و دارویی با خلوص 99.5 و 99.7 درصد است که در تمامی موارد فوق مورد استفاده قرار می گیرد.این گلیسیرین توسط بهترین کارخانجات مالزی تولید شده و دارای بهترین کیفیت، گواهی سلامت و بهداشت از وزارت بهداشت ایران و مالزی و گواهی استاندارد می باشد.

نام های دیگر گلیسیرین

این محصول در بازار با نام های دیگری مانند گلیسیرین، گلیسرول، الکل سه عاملی گلیسیرین، گلیسیرین خوراکی، گلیسیرین غذایی، گلیسیرین گیاهی، گلیسیرین حیوانی، گلیسیرین سنتزی و گلیسرین مصنوعی نیز شناخته می شود.

فروش گلیسیرین دارویی و خوراکی

شرکت نوین سپهر سانیار به عنوان یکی از با سابقه ترین شرکت های واردکننده و تامین کننده مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین بهداشتی/خوراکی/دارویی با گرید USP (یو اس پی گرید) از کمپانی KLK OLEO مالزی، سعی بر آن دارد تا بتواند مواد شیمیایی را با بهترین کیفیت، بهترین قیمت و کوتاه ترین زمان ممکن به مشتریان خود برساند. لطفا جهت خرید یا استعلام قیمت فروش گلیسیرین خوراکی/غذایی/دارویی و دریافت آنالیز گلیسیرین/بهداشتی/دارویی به قسمت تماس با ما مراجعه فرمایید.

اطلاعات تکميلي

  • نوع بسته بندی: به صورت بشکه 250 کیلویی
  • کشور سازنده: مالزی
  • برند: KLK