کاربرد اسید استئاریک در مراقبت پوست

کاربرد اسید استئاریک درپوست

اسید استئاریک یکی از اسیدهای چرب است که به طور طبیعی در گیاهان مختلف و مشتقات حیوانی وجود دارد. این ماده در محصولاتی مانند پیه حیوانات ، کره کاکائو و چربی های گیاهی یافت می شودو از آن در محصولات آرایشی استفاده می شود ، اسید استئاریک در درجه اول نقش ماده غلیظ کننده یا سخت کننده را بازی می کند. اسید استئاریک ماده ای است که به صابون شما کمک می کند شکل خود را حفظ کند - درست مانند آنچه در محصولاتی مانند شمع ، پاستیل های روغنی و آب نبات های سفت وجود دارد.

اما شکل فقط یکی از خواصی است که اسید استئاریک به پاک کننده هایی مانند صابون های تخته ای و شستشوی بدن می افزاید. به عنوان یک سورفکتانت ، اسید استئاریک یک پاک کننده قدرتمند است سورفاکتانت ترکیبی است که به کاهش کشش سطحی آب کمک می کند و به آن اجازه می دهد تا با روغن و خاک سطح پوست شما مخلوط شود. به همین خاطر، ذرات صابون می توانند به خاک و چربی پوست شما متصل شوند و باعث شل شدن آنها شود تا بتوانید آنها را با آب بشویید